Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

28.07.2021

Trailer-time: Will Smith als vader van Venus en Serena Williams, nieuwe Sean Penn en Marvels Shang-Chi

door Vertigo

King Richard

Will Smith heeft de eerste trailer van de biografische film King Richard gedeeld. Daarin speelt Smith Richard Williams, de vader en coach van tennissters Venus en Serena Williams (Saniyya Sidney en Demi Singleton).

King Richard werd geregisseerd door Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men, Joe Bell) en haalt op 19 januari 2022 de Belgische zalen.

Flag Day

Flag Day, de nieuwe film van Sean Penn (Into the Wild), ging onlangs in wereldpremière tijdens het filmfestival van Cannes en nu staat de eerste trailer online.

Het waargebeurde verhaal gaat over de band tussen geldvervalser John Vogel (Sean Penn) en zijn dochter Jennifer, vertolkt door Penns dochter Dylan.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Na Black Widow verschijnen er nog drie Marvel-films in 2021 en de eerste in de rij is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Die loopt vanaf 1 september in de Belgische bioscopen en nu is er een nieuwe teaser is verschenen.

De film draait rond Shang-Chi (Simu Liu), een martial artist die het opneemt tegen de Ten Rings, de misdaadorganisatie van zijn vader Wenwu aka The Mandarin (Tony Leung).

Bron: /Film, /Film, /Film