Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.01.2022

Trailer-time: Bob’s Burgers, nieuwe Nabil Ben Yadir, Steven Soderbergh en Scream

door Vertigo

Animals

Animals, de nieuwe film van scenarist-regisseur Nabil Ben Yadir (Les barons, Dode hoek,) is geselecteerd voor het Ramdam-filmfestival in Doornik en zal in de Belgische bioscopen te zien zijn vanaf 9 maart. 1080 Films, Les Films du Fleuve en Cinéart stellen vandaag de poster en de trailer voor.

Het verhaal gaat over Brahim, een jonge man en de oogappel van zijn moeder. Op een dag zal hij de liefde van zijn leven vinden. Hij zal een gezin stichten, iedereen zal trots zijn op hem. Op een dag zal hij volwassen en geslaagd zijn in het leven. Op een dag…

Voor Animals baseert Nabil Ben Yadir zich op waargebeurde feiten om een rauw en aangrijpend verhaal te brengen, een boeiende en compromisloze reflectie op geweld en het vermogen van de mens om het onnoemelijke te begaan.

Meer info over de vertoningen van Animals tijdens het Ramdam-fimfestival vind je hier.

KIMI

Steven Soderberghs thriller KIMI met Zoë Kravitz in de hoofdrol is in de VS vanaf 10 februari te zien op HBO Max en nu heeft de streamingdienst de trailer online gezet.

Het verhaal speelt zich af tijdens de coronacrisis en gaat over een jonge vrouw (Kravitz) die haar agorafobie moet overwinnen om een moord te onderzoeken.

Scream

Scream loopt vanaf 12 januari in de Belgische bioscoop en ondertussen staat de finale trailer van de fivequel online. Het verhaal gaat over een nieuwe seriemoordenaar die het dorpje Woodsboro teistert.

De film werd geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (Ready or Not) en oudgedienden Neve Campbell, David Arquette en Courteney Cox zijn opnieuw van de partij.

The Bob’s Burgers Movie

Na twaalf seizoenen krijgt de animatiereeks Bob’s Burgers een bioscoopfilm en nu heeft 20th Century Studios de trailer gedeeld.

De serie gaat over de familie Belcher, de eigenaars van een hamburgerrestaurant. Dat wordt in The Bob’s Burgers Movie met sluiting bedreigd, nadat er een zinkgat voor de ingang ontstaat.

Bron: The Playlist, The Playlist, The Playlist