Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

20.09.2021

Trailer-time: postapocalyptische scifi met Tom Hanks en Halloween Kills

door Vertigo

Finch

Apple TV+ heeft de trailer van Finch met Tom Hanks in de hoofdrol gedeeld. De scififilm van Miguel Sapochnik (Game of Thrones) is vanaf 5 november te zien op de streamingdienst.

Het verhaal speelt zich af in een postapocalyptische wereld en gaat over een uitvinder genaamd Finch (Hanks), een van de weinige overlevenden van een ramp waardoor de aarde in een woestenij is veranderd.

Finch woont al tien jaar samen met zijn hond Goodyear in een bunker en bouwt een robot (Caleb Landry Jones) om voor het dier te zorgen als hij er niet meer is.

Het trio onderneemt een gevaarlijke tocht door het westen van de VS zodat de robot, die zichzelf de naam Jeff geeft, kan leren wat het betekent om te leven.

Halloween Kills

Onlangs werd bericht dat Halloween Kills in de VS tegelijkertijd in de bioscoop en op de streamingdienst Peacock verschijnt en nu heeft Universal de finale trailer voor de film onthuld.

Halloween Kills is het vervolg op Halloween uit 2018, dat zelf een rechtstreekse sequel was op John Carpenters origineel uit 1978, en zal gevolgd worden door Halloween Ends.

Bron: IndieWire, The Playlist