Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

13.05.2021

Trailer-time: Portrait de la jeune fille en feu-opvolger, The Hitman’s Bodyguard-sequel en Edgar Wright-docu

door Vertigo

Petite maman

Na de aankondiging van de Belgische bioscooprelease van Céline Sciamma’s Portrait de la jeune fille en feu-opvolger Petite maman op 30 juli, is nu de trailer verschenen.

De film kreeg lovende recensies tijdens de Berlinale van 2021 en gaat over een 8-jarige meisje dat na de dood van haar grootmoeder een vriendschap sluit met een mysterieus meisje van haar leeftijd.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Drie jaar na de bioscooprelease van de actiekomedie The Hitman’s Bodyguard is er een sequel getiteld The Hitman’s Wife’s Bodyguard op komst.

Daarin moeten bodyguard Michael Bryce (Reynolds), huurmoordenaar Darius Kincaid (Jackson) en zijn vrouw Sonia (Hayek) het opnemen tegen een gevaarlijke gangster (Antonio Banderas).

https://youtu.be/9C0l31YcahQ

The Sparks Brothers

Edgar Wrights eerste documentaire The Sparks Brothers werd begin 2021 warm onthaald tijdens het Sundance Film Festival en nu staat de trailer online.

De film gaat over Sparks, een pop- en rockduo dat uit broers Ron en Russell Mael bestaat. De twee verzorgden ook de muziek van Leos Carax’ Cannes 2021-openingsfilm Annette.

Bron: The Playlist, The Playlist, IndieWire