Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.07.2021

Trailer-time: No Time to Die, Blade Runner-anime, The Lord of the Rings-game en The Suicide Squad

door Vertigo

No Time to Die

In de aanloop naar de vaak uitgestelde bioscooprelease van No Time to Die op 30 september is een nieuwe teaser van de 25e James Bond-film verschenen.

Daarin is Bond (Daniel Craig) met pensioen tot zijn vriend, CIA-agent Felix Leiter (Jeffrey Wright), zijn hulp inroept om een gekidnapte wetenschapper te redden en er een mysterieuze schurk (Rami Malek) opduikt.

Blade Runner: Black Lotus

Na Denis Villeneuves Blade Runner 2049 krijgt Ridley Scotts Blade Runner een nieuw vervolg met de animereeks Blade Runner: Black Lotus die zich tussen de twee films zal afspelen en waarvan nu de trailer is onthuld.

De plot draait rond een replicant of android genaamd Elle (stem van Iron Fist– en Love and Monsters-actrice Jessica Henwick) die op de hielen wordt gezeten door blade runners, politieagenten die jacht maken op replicants.

In de serie duikt ook Niander Wallace Jr. op, Jared Leto’s personage uit Blade Runner 2049. Hij wordt deze keer vertolkt door Wes Bentley (The Hunger Games, Interstellar).

The Lord of the Rings: Gollum

In afwachting van Amazons The Lord of the Rings-serie en de animatiefilm The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim verschijnt dit najaar de game The Lord of the Rings: Gollum en nu staat er een nieuwe trailer online.

Spelers kruipen in de huid van Gollum, vertolkt door Andy Serkis in Peter Jacksons The Lord of the Rings-trilogie, terwijl hij zich stiekem een weg baant door Midden-Aarde en bekende personages als Gandalf en Legolas’ vader Thranduil tegen het lijf loopt.

The Suicide Squad

James Gunns The Suicide Squad speelt vanaf 28 juli in de Belgische zalen en in een featurette zegt de regisseur dat veel leden van het team in de film het loodje zullen leggen.

Gunn hint dat zelfs Margot Robbie’s Harley Quinn, die eerder in David Ayers Suicide Squad en Cathy Yans Birds of Prey te zien was, niet veilig is.

Bron: /Film, /Film, /Film, /Film