Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.07.2021

Trailer-time: Nieuwe Paul Schrader met Oscar Isaac, A24-horror en Sundance-griezelhit

door Vertigo

The Card Counter

The Card Counter van Paul Schrader (First Reformed) dingt in september mee naar de Gouden Leeuw in Venetië en nu is de trailer verschenen.

De film wordt beschreven als een wraakthriller over een voormalige militaire ondervrager (Oscar Isaac) die een gokker is geworden en een duister verleden heeft. Naast Isaac bestaat de cast uit onder meer Tiffany Haddish, Tye Sheridan en Willem Dafoe.

Lamb

De horrorfilm Lamb van regisseur Valdimar Jóhansson en distributeur A24 (The Witch, Hereditary) ging onlangs in première tijdens het filmfestival van Cannes en nu staat de trailer online.

Het verhaal gaat over een IJslands koppel (Noomi Rapace en Hilmir Snaer Gudnason) dat een alarmerende ontdekking doet in hun schapenstal.

The Night House

In de horrorfilm The Night House wordt een vrouw, vertolkt door Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona, Iron Man 3), geconfronteerd met vreemde gebeurtenissen in het huis dat haar onlangs overleden man voor hen gebouwd heeft.

The Night House werd geregisseerd door David Bruckner (The Ritual) en werd begin 2020 warm onthaald tijdens het Sundance Film Festival. Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Bron: IndieWire, IndieWire, The Playlist