Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.12.2021

Trailer-time: Fantastic Beasts 3, nieuwe samenwerking Jason Statham & Guy Ritchie en Sonic the Hedgehog 2

door Vertigo

Operation Fortune: Ruse de Guerre

In het voorjaar van 2022 verschijnt de nieuwe film van Guy Ritchie met Jason Statham in de hoofdrol, Operation Fortune: Ruse de Guerre, en nu staat de trailer online.

Na onder meer Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch en Cash Truck werkte het duo reeds voor de vijfde maal samen. Naast Statham bestaat de cast uit Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Bugzy Malone, Cary Elwes en Hugh Grant.

De film gaat over MI6-agent Orson Fortune (Statham). Hij wordt gerekruteerd door de internationale inlichtingendienst Five Eyes om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie, die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen.

Samen met CIA-agent Sarah Fidel (Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Hartnett) zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Grant) en een ramp te zien vermijden.

https://youtu.be/6Dyp68bsTMM

Sonic the Hedgehog 2

Nadat Sonic the Hedgehog uitgroeide tot de succesvolste gameverfilming aller tijden is er een sequel op komst en nu heeft Paramount de trailer gedeeld.

Ben Schwartz spreekt opnieuw de stem van Sonic in en ook James Marsden en Jim Carrey keren terug als sheriff Tom en de slechterik Dr. Robotnik.

Ze worden vervoegd door nieuwkomers Colleen O’Shaughnessey en Idris Elba. Zij verzorgen de stemmen van Sonics nieuwe vriend Tails en Dr. Robotniks handlanger Knuckles.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Op 13 december verschijnt de eerste trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en ondertussen staat er een teaser online.

De Fantastic Beasts-threequel haalt in 2022 de zalen en de cast bestaat uit onder meer Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler en nieuwkomer Mads Mikkelsen, die Johnny Depp vervangt als Grindelwald.

Bron: /Film, The Playlist