Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.10.2021

Trailer-time: nieuwe George Clooney met Ben Affleck, Halle Berry’s regiedebuut en Hawkeye

door Vertigo

The Tender Bar

George Clooneys The Tender Bar met Ben Affleck in de hoofdrol ging onlangs in wereldpremière op het BFI London Film Festival en nu staat de trailer online. De film is vanaf 7 januari 2022 te zien op Amazon Prime.

The Tender Bar is gebaseerd op J.R. Moehringers gelijknamige memoires en vertelt hoe de schrijver, gespeeld door Tye Sheridan (X-Men, Ready Player One), als kind op zoek ging naar een vaderfiguur in de bar van zijn oom (Affleck).

Bruised

Halle Berry’s regiedebuut Bruised ging onlangs in wereldpremière op het Toronto International Film Festival en nu heeft Netflix de trailer gedeeld. De streamingdienst brengt de film uit op 24 november.

Bruised gaat over een in ongenade gevallen mixed martial arts-vechter genaamd Jackie Justice (Berry). Zij probeert haar carrière nieuw leven in te blazen en moet plots voor het zesjarige zoontje zorgen dat ze na zijn geboorte heeft afgestaan.

Hawkeye

Marvel heeft een nieuwe trailer gedeeld van Hawkeye, de serie rond de gelijknamige Avenger (Jeremy Renner). De reeks is vanaf 24 november te zien op Disney+ en gaat van start met een dubbelaflevering.

Het verhaal draait rond Hawkeye die tijdens een reis naar New York met zijn kinderen aangevallen wordt door schurken uit zijn verleden. Samet met de jonge boogschutter Kate Bishop (Hailee Steinfeld) probeert Hawkeye met zijn tegenstanders af te rekenen en op tijd thuis te zijn voor Kerstmis.

Bron: IndieWire, The Playlist, The Playlist