Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.08.2021

Trailer-time: Kristen Stewart als Lady Di, nieuwe Jane Campion en The King’s Man

door Vertigo

Spencer

De prinses Diana-film Spencer met Kristen Stewart in de hoofdrol gaat binnenkort in wereldpremière tijdens het filmfestival van Venetië en nu staat de teaser online.

Spencer werd geregisseerd door Pablo Larraín (Jackie) en speelt zich af rond Kerstmis 1991, wanneer Diana besluit om een punt te zetten achter haar huwelijk met prins Charles (Jack Farthing).

The Power of the Dog

Ook The Power of the Dog, de eerste film van Jane Campion sinds Bright Star uit 2009, gaat in wereldpremière in Venetië. Netflix brengt de film uit op 1 december en heeft de teaser gedeeld.

Het verhaal gaat over twee broers, gespeeld door Jesse Plemons en Benedict Cumberbatch, tussen wie een vete ontstaat nadat de eerste zijn kersverse vrouw (Kirsten Dunst) en haar zoon (Kodi Smit-PcPhee) meeneemt naar hun ranch.

The King’s Man

Nadat de bioscooprelease meermaals werd uitgesteld, haalt Matthew Vaughns The King’s Man op 22 december uiteindelijk de Belgische zalen. Ondertussen is er een nieuwe red band-trailer verschenen.

The King’s Man is een prequel op Matthew Vaugns Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle en doet het ontstaan van de spionnenorganisatie uit de doeken.

Bron: IndieWire, The Playlist