Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.01.2022

Trailer-time: Horrorfilms The House of the Devil-regisseur en Foo Fighters plus Death on the Nile

door Vertigo

X

In X, de nieuwe horrorfilm van Ti West (The House of the Devil), trekt een jonge filmcrew naar een boerderij in Texas om een pornofilm te draaien. De shoot wordt echter verstoord door de mensenschuwe, bejaarde eigenaars en al snel moeten de filmmakers vechten voor hun leven.

X haalt in de VS op 18 maart de Amerikaanse zalen en nu heeft distributeur A24 de trailer gedeeld. De cast bestaat uit onder meer Mia Goth (Suspiria), Brittany Snow (Pitch Perfect), Scott Mescudi (Don’t Look Up) en Jenna Ortega (Scream).

Studio 666

Na tien albums gooien de Foo Fighters het over een andere boeg met Studio 666, een horrorfilm naar een idee van frontman Dave Grohl waarvan de band een nieuwe trailer online heeft gezet.

Het verhaal speelt zich af tijdens de opnames van het tiende Foo Fighters-album Medicine at Midnight. Die worden verstoord door een kwaadaardige, bovennatuurlijke kracht.

Death on the Nile

Ondanks de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Armie Hammer krijgt Death on the Nile, waarin hij een van de hoofdpersonages, nog steeds een bioscooprelease.

Het vervolg op Murder on the Orient Express haalt op 9 februari de Belgische zalen en ondertussen staat er een nieuwe trailer online.

Bron: The Playlist, /Film

Lees meer over: