Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.11.2021

Trailer-time: Ghostbusters: Afterlife, Japanse Oscarinzending en Sam Worthington-western

door Vertigo

Ghostbusters: Afterlife

Met de bioscooprelease in zicht is de finale trailer van Ghostbusters: Afterlife verschenen. De rechtstreekse sequel op de eerste twee Ghostbusters-films werd geregisseerd door Jason Reitman (Juno, Tully) en haalt in België op 17 november de zalen.

Het verhaal gaat over Callie (Carrie Coon), de dochter van Ghostbuster Egon Spengler, en haar kinderen Phoebe (McKenna Grace) en Trevor (Finn Wolfhard). Zij treden in de voetsporen van hun grootvader en worden de nieuwe Ghostbusters.

Drive My Car

De Japanse Oscarinzending Drive My Car is vanaf 24 november te zien in de Amerikaanse bioscopen en nu staat er een trailer online. Het verhaal gaat over een acteur-regisseur (Hidetoshi Nishijima) die een vriendschap sluit met zijn chauffeur (Toko Miura) na de dood van zijn vrouw.

Drive My Car ging in wereldpremière op het filmfestival van Cannes en won er onder meer de prijs voor Beste Scenario.

The Last Son

In de western The Last Son van Tim Sutton (Donnybrook) speelt Sam Worthington een moordlustige bandiet genaamd Isaac LeMay die volgens een voorspelling door een van zijn kinderen zal vermoord worden.

Om zijn lot te ontlopen, probeert Isaac zijn kroost zelf om het leven te brengen, waaronder zijn zoon Cal (Colson Baker). Ondertussen wordt hij op de hielen gezeten door premiejagers en een mysterieuze Amerikaanse officier (Thomas Jane).

https://youtu.be/E4BBSGa1oOk

Bron: The Playlist, The Playlist, The Playlist