Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.05.2021

Trailer-time: drama met Kevin Hart; Love, Death & Robots 2 en anthologiereeks met topcast

door Vertigo

Fatherhood

Fatherhood van regisseur Paul Weitz (About a Boy) met Kevin Hart in de hoofdrol is vanaf 18 juni te zien op Netflix en in afwachting is de trailer verschenen.

Het drama gaat over een man (Hart) die na de dood van zijn vrouw hun pasgeboren dochter alleen moet opvoeden. Hij kan noch op zijn familie, noch op zijn vrienden rekenen.

Love, Death & Robots

In de aanloop naar de release van seizoen twee op 14 mei heeft Netflix een expliciete trailer van Love, Death & Robots gedeeld. Het tweede seizoen van de animatie-/anthologiereeks zal acht afleveringen tellen.

De serie van David Fincher en Deadpool-regisseur Tim Miller vertelt een aantal losse scifiverhalen rond een of meerdere thema’s uit de titel.

Solos

Amazon Prime pakt op 21 mei uit met de anthologieserie Solos van Hunters-bedenker David Weil. De reeks is een combinatie van zeven afzonderlijke en dertig minuten lange monologen met een scifitoets.

De cast bestaat uit Oscarwinnaars Anne Hathaway, Morgan Freeman, Helen Mirren en Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier), Constance Wu (Crazy Rich Asians), Dan Stevens (Eurovision Song Contest), Nicole Beharie (Sleepy Hollow) en Uzo Aduba (Orange is the New Black).

Bron: /Film, The Playlist, IndieWire