Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

05.01.2021

Trailer-time: Doug Limans coronafilm, erotische thriller & nieuwe Neill Marshall

door Vertigo

Locked Down

Regisseur Doug Liman draaide tijdens de coronacrisis een romcom/heistfilm genaamd Locked Down, naar een script van Steven Knight (Locke, Peaky Blinders).

Het verhaal is geïnspireerd door de pandemie en gaat over twee exen (Anne Hathaway en Chiwetel Ejiofor) die in hetzelfde huis verblijven tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk en besluiten om het luxewarenhuis Harrods te overvallen.

PVT Chat

In de erotische thriller PVT Chat wordt de eenzame internetgokker Jack (Peter Vack) verliefd op de webcamgirl Scarlet (Uncut Gems-revelatie Julia Fox).

Wanneer hij haar in het echt tegen het lijf loopt, vraagt Jack zich af of Scarlet ook gevoelens voor hem heeft of hem gewoon aan het lijntje houdt.

The Reckoning

Regisseur Neill Marshall (The Descent, Hellboy) brengt binnenkort zijn nieuwe horrorfilm The Reckoning uit. Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwen en gaat over een vrouw (Marshalls verloofde Charlotte Kirk) die wordt beschuldigd van hekserij.

Kirk kwam de voorbije jaren in opspraak omdat ze verantwoordelijk zou zijn voor het ontslag van de voormalige Warner Bros.-CEO Kevin Tsujihara en de voormalige NBCUniversal-voorzitter Ron Meyer.

De actrice zou met beide mannen een affaire hebben gehad en samen met Marshall geprobeerd hebben om Meyer af te persen.

Bron: The Playlist, IndieWire, EW