Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

15.06.2021

Trailer-time: Chris Pratt vs. aliens, familie huurmoordenaars en Trollhunters-slot

door Vertigo

The Tomorrow War

In de aanloop naar de streamingrelease van The Tomorrow War op 2 juli heeft Amazon Prime de finale trailer van de actie-/scififilm met Chris Pratt gedeeld.

The Tomorrow War werd geregisseerd door Chris McKay (The Lego Batman Movie) en gaat over een man (Pratt) die samen met een wetenschapster (Yvonne Strahovski) en zijn vader (J.K. Simmons) wordt gerekruteerd om in de toekomst tegen aliens te vechten.

Gunpowder Milkshake

In de actiefilm Gunpowder Milkshake speelt Guardians of the Galaxy-ster Karen Gillan een huurmoordenaar die de handen in elkaar moet slaan met haar moeder (Dredd-actrice Lena Headey) om het tegen hun voormalige opdrachtgevers op te nemen.

Moeder en dochter roepen de hulp in van een aantal collega’s, vertolkt door Angela Bassett (Black Panther), Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) en Carla Gugino (Sin City).

Gunpowder Milkshake is de derde langspeler van Navot Papushado (Big Bad Wolves) en verschijnt in de VS op Netflix. In België krijgt de film een bioscooprelease.

Trollhunters: Rise of the Titans

Met de animatiefilm Trollhunters: Rise of the Titans breit cosenarist en producent Guillermo del Toro een einde aan zijn Tales of Arcadia-saga, die uit de animatiereeksen Trollhunters, 3Below en Wizards bestaat.

In Trollhunters: Rise of the Titans komen personages uit de drie series samen voor een laatste avontuur dat vanaf 21 juli te zien is op Netflix.

Bron: /Film, IndieWire, /Film