Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

04.06.2021

Trailer-time: Cannes-ganger, actie-/scifi met Mark Wahlberg en Boss Baby 2

door Vertigo

Bergman Island

Bergman Island van Mia Hansen-Løve (Tout est pardonné, L’avenir) werd onlangs opgenomen in de Officiële Competitie van Cannes en nu staat de trailer online.

Het verhaal gaat over een regisseurskoppel (Tim Roth en Vicky Krieps) dat naar Fårö reist, het eiland waar de Zweedse cineast Ingmar Bergman woonde en scènes voor films als Through a Glass Darkly en Persona opnam.

Wanneer de grens tussen realiteit en fictie begint te vervagen, wordt de relatie van het koppel op de proef gesteld.

Infinite

Kort na de eerste trailer van Infinite is er een nieuwe verschenen. De actie-/scififilm van Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer) gaat over een man genaamd Evan McCauley (Mark Wahlberg) die zich vorige levens herinnert.

Evan sluit zich aan bij een groep gelijkaardige mensen die zichzelf de Infinites noemen en proberen te voorkomen dat een van hen (Chiwetel Ejiofor) het leven op aarde uitroeit.

Infinite verschijnt in de VS exclusief op de streamingdienst Paramount+ en is in België vanaf 8 september te zien in de bioscoop.

The Boss Baby: Family Business

In The Boss Baby: Family Business, de sequel op The Boss Baby, zijn de broers Tim (stem van James Marsden) en Ted (Alec Baldwin) volwassen en van elkaar vervreemd.

Wanneer Tims pasgeboren dochter Tina (Amy Sedaris) net als de jonge Ted een hyperintelligente baby blijkt te zijn die voor het bedrijf BabyCorp werkt, worden de twee broers herenigd.

The Boss Baby: Family Business is in de VS vanaf 2 juli te zien op de streamingdienst Peacock en haalt in België op 27 oktober de zalen.

https://youtu.be/N8BZfBxTukc

Bron: IndieWire, Deadline, Dark Horizons