Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.05.2021

Trailer-time: Britse horror, Monsters, Inc.-reeks, musicalverfilming en Liam Neeson-actiethriller

door Vertigo

Monsters at Work

Disney+ heeft een teaser van Pixars Monster at Work gedeeld. De Monsters, Inc.-sequelreeks is vanaf 2 juli te zien op de streamingdienst.

Monsters at Work speelt zich vlak na de gebeurtenissen van Monsters Inc. af en draait rond Tylor Tuskmon (stem van Ben Feldman). Hij is net afgestudeerd van Monsters University en wil voor Monsters, Inc. gaan werken om kinderen bang te maken.

Dankzij de kersverse CEO Sulley (John Goodman) is het bedrijf echter van koers veranderd en brengt het kinderen alleen nog aan het lachen. Bijgevolg is Tylor gedoemd om als technieker voor het onderhoudsteam van Monsters Inc. aan de slag te gaan, terwijl hij zich probeert bij te scholen.

Dear Evan Hansen

Dear Evan Hansen, een verfilming van de gelijknamige Broadwaymusical met muziek van La La Land-duo Benj Pasek en Justin Paul, haalt op 22 september de Belgische zalen en nu staat een trailer online.

De film werd geregisseerd door Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower) en gaat over een tiener (Ben Platt) die er wanhopig probeert bij te horen op de middelbare school.

Platt speelde ook in het originele Broadwaystuk mee en krijgt in de film het gezelschap van onder meer Amy Adams, Julianne Moore, Kaitlyn Dever (Booksmart) en Amandla Stenberg (The Hate U Give).

Censor

De Britse horrorfilm Censor werd onlangs warm onthaald op het Sundance Film Festival en is vanaf 11 juni te zien in de Amerikaanse bioscopen. Ondertussen is de trailer verschenen.

Het verhaal gaat over een lid van de Britse filmkeuringscommissie die de opdracht krijgt om een oude film te keuren en er aanwijzingen over de verdwijning van haar zus in ontdekt.

The Ice Road

Nadat Netflix tijdens de Berlinale van 2021 een recordbedrag neertelde voor de Amerikaanse distributierechten van The Ice Road, heeft de actiethriller met Liam Neeson een trailer gekregen.

De plot draait rond een vrachtwagenchauffeur (Neeson) die een bevroren oceaan moet oversteken om enkele mijnwerkers te redden na een instorting.

The Ice Road werd ingeblikt door scenarist-regisseur Jonathan Hensleigh (Die Hard with a Vengeance, Kill the Irishman) en ook Laurence Fishburne (The Matrix), Ray McKinnon (Le Mans ’66) en Holt McCallany (Mindhunter) maken deel uit van de cast.

Bron: /Film, The Playlist, The Playlist, The Playlist