Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

04.08.2021

Trailer-time: Annette met Adam Driver & Marion Cotillard, actiethriller met Mary Elizabeth Winstead en Marvels What If…?

door Vertigo

Annette

De musical Annette van Leos Carax (Holy Motors) trapte onlangs het filmfestival van Cannes af en nu staat er een nieuwe trailer online.

In de VS is de deels in België gedraaide film met Adam Driver en Marion Cotillard vanaf 6 augustus te zien in de bioscoop en vanaf 20 augustus op Amazon Prime. In België speelt hij vanaf 20 oktober in de cinema’s.

Kate

Netflix heeft de trailer gedeeld van Kate, een actiethriller met Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Birds of Prey) die vanaf 10 september te zien is op de streamingdienst.

De film van Cedric Nicolas-Troyan (The Huntsman: Winter’s War) gaat over een huurmoordenaar (Winstead) die 24 uur de tijd heeft om wraak te nemen op de mensen die haar hebben vergiftigd. Ook Woody Harrelson maakt deel uit van de cast.

What If…?

Marvels animatiereeks What If…? draait rond alternatieve versies van superhelden uit het MCU, waaronder Captain Carter. Zij is een versie van Peggy Carter uit Captain America: The First Avenger die een supersoldaat wordt in plaats van Steve Rogers.

In een fragment uit de serie, die vanaf 11 augustus te zien is op Disney+, krijgt Captain Carter in een gevecht versterking van Rogers in een Iron Man-achtig harnas.

Bron: The Playlist, IndieWire, /Film