Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.09.2022

Trailer-telex: Matthias Schoenaerts in Amsterdam, nieuwe James Gray en Henry Selick online

door Vertigo

De voorbije 24 uur werd het internet overspoeld met nieuwe trailers voor interessante filmprojecten. Een greep uit de belangrijkste trailers!

Amsterdam is de eerste film van David O. Russell sinds Joy uit 2015. Opnieuw verzamelde de regisseur een sterrencast voor een van zijn projecten. Onder meer Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro en onze eigen Matthias Schoenaerts zijn te zien in de nieuwe trailer.

James Grays Armageddon Time kreeg in mei een warme ontvangst op het filmfestival van Cannes. In de nieuwe trailer voor de semi-autobiografische film is te zien hoe de 12-jarige hoofdpersoon de jaren tachtig beleeft. Ook in deze film struikel je over de grote namen. Onder meer Anne Hathaway, Anthony Hopkins en Jeremy Strong doen mee.

Ten slotte heeft Netflix de eerste teaser van Wendell & Wild online gezet. Dat is het nieuwe stopmotion-animatieproject van The Nightmare Before Christmas-regisseur Henry Selick. De stemmen worden vertolkt door Jordan Peele, Keegan-Michael Key, Ving Rhames en Angela Bassett.