Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

04.05.2022

Trailer nieuwe Jonas Govaerts Hazard met Dimitri Vegas en Jeroen Perceval online

door Vertigo

Snoer je gordel om en zet je schrap voor de eerste beelden uit ‘H4Z4RD’, de tweede langspeler van Jonas Govaerts (‘Welp’) met in de hoofdrollen Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen en Frank Lammers. Een waanzinnige actie-komedie die zich afspeelt op één zenuwslopende dag in Antwerpen, en volledig wordt verteld vanachter het stuur van een blitse bolide.  

Flitsen eveneens voorbij in de trailer: Monic Hendrickx, Tom Vermeir, Emilie De Roo en Gene Bervoets.

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

H4Z4RD wordt geproduceerd door Peter De Maegd, Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Lize Lefaible en Tom Hameeuw. Deze productie van Potemkino & Dream Big komt tot stand in samenwerking met DPG Media, Streamz, Belga Films Fund, 2C Films, Lexus, Ici Paris XL, Lebeau Courally en Kinepolis Film Distribution (KFD), en met de steun van VAF, Screen Flanders & Stad Antwerpen.

De film zal in de Benelux verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD) & Dutch FilmWorks (DFW) en wordt op 20 juli 2022 in de Belgische zalen verwacht.