Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.08.2021

Trailer-time: knotsgekke Nicolas Cage-actiefilm, nieuwe Denzel Washington en Candyman-fragment

door Vertigo

A Journal for Jordan

Sony heeft de eerste trailer gedeeld van A Journal for Jordan, een film van Denzel Washington (Fences) met Michael B. Jordan (Creed) in de hoofdrol.

Het waargebeurde verhaal gaat over de Amerikaanse soldaat Charles Monroe King (Jordan), die brieven aan zijn pasgeboren zoon Jordan schreef terwijl hij vocht in Irak.

King sneuvelde in 2006, toen Jordan pas zeven maanden oud was, en zijn brieven werden door zijn vrouw Dana Canedy (Chanté Adams) in een boek voor hun zoon gebundeld. De film is gebaseerd op Canedy’s memoires.

Prisoners of the Ghostland

In Prisoners of the Ghostland, het Engelstalige debuut van de Japanse cultregisseur Sion Sono, krijgt een crimineel genaamd Hero (Nicolas Cage) de opdracht om de ontvoerde dochter (Sofia Boutella) van een gangster (David Moseley) te redden.

Hero moet daarbij een pak aantrekken dat voorzien is van bommen en zal ontploffen als hij niet in zijn missie slaagt. Bekijk de trailer van de film hieronder:

Candyman

De nieuwe Candyman-film haalt op 25 augustus de Belgische zalen en nu staat er een fragment uit de film van Nia DaCosta (Little Woods, The Marvels) online.

In het fragment probeert het personage van Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) de moordlustige Candyman op te roepen door vijf keer zijn naam te zeggen in een spiegel.

Bron: Dark Horizons, THR, /Film