Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

14.03.2020

Tom Holland teaset Spider-Man-threequel en andere toekomstprojecten

door Vertigo

Hoofdrolspeler Tom Holland heeft aangekondigd dat de opnames van de derde Spider-Man-film deze zomer van start gaat in Atlanta. Volgens de acteur maakt ook Zendaya een comeback als MJ en is het verhaal ‘absolute waanzin’.

Eerst is Holland nog te zien in Antonio Campos’ The Devil All the Time, een thriller over soldaten die lijden aan een posttraumatische stressstoornis na het einde van WO I en voor het begin van de Vietnamoorlog.

“Ik speel een jongen uit het zuiden van de Verenigde Staten die heel wat mensen vermoordt en vindt dat hij recht in zijn schoenen staat,” zegt Holland. “Het was de eerste keer dat ik moest doen alsof ik iemand vermoord had.”

Ook in het waargebeurde drama Cherry van Avengers-regisseurs Joe en Anthony Russo speelt Holland een voormalige soldaat met een posttraumatische stresstoornis. Die raakt echter verslaafd aan drugs en begint banken te overvallen.

“Ik denk dat Cherry mijn beste film is,” zegt Holland. “De Russo’s hebben het Marvel Cinematic Universe op een fantastische manier achter zich gelaten en zijn aan een nieuw hoofdstuk in hun carrière begonnen.”

Cherry toont aan dat we veteranen verkeerd behandelen bij hun thuiskomst en niet genoeg steun geven,” vervolgt hij. “De film zal de ogen van mensen overal ter wereld openen.”

Bron: Collider