Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.04.2022

Thor: Love and Thunder-teaser onder de loep

door Vertigo

Marvel heeft een teaser van Thor: Love and Thunder op de wereld losgelaten en zo komen we enkele details te weten over de fourquel van Taika Waititi met Chris Hemsworth. Een overzicht!

Hamer aan de wilgen

In het begin van de teaser wordt duidelijk dat Thor genoeg heeft van zijn superheldenbestaan en zijn bijl Stormbreaker – figuurlijk – aan de wilgen heeft gehangen.

Trainen, trainen, trainen

Iets moet Thor doen beslissen om de extra kilo’s uit Avengers: Endgame te verliezen, dus begint hij te trainen op zijn manier. Op het petje dat hij draagt staan de knipogende woorden Strongest Avenger.

Guardians!

Thor kwam de Guardians of the Galaxy al eerder tegen en ontmoet ze hier opnieuw. De vriendschappelijke spanning met Chris Pratts Star-Lord is duidelijk nog steeds aanwezig.

Korg!

Korg, de geliefde alien uit Thor: Ragnarok, maakt ook een comeback in Love and Thunder, waarin het door regisseur Taika Waititi gespeelde personage zij aan zij staat met Thor.

Nieuw pak

Een Marvel-film is niet compleet zonder nieuw superheldenkostuum. Thor ziet er wel bijzonder kleurrijk uit in de update van zijn klassieke pak.

De rug van Zeus

Russell Crowe maakt in Thor: Love and Thunder zijn entree in het MCU als de Griekse god Zeus. In de teaser zie je enkel zijn rug, in de fourquel zal dat wel meer zijn.

Koning Valkyrie

Nadat Thor het leiderschap over de Aardse nederzetting van Asgard aan Valkyrie had overgelaten, is zij uitgegroeid tot een heuse koning, met een fraai pak draagt en een best verveelde blik.

Thor 2.0

Natalie Portmans Jane Foster verdween na de eerste twee Thor-films uit het MCU om nu terug te keren als een nieuwe versie van Thor, die de hamer Mjolnir in haar bezit heeft.

Bron: EW