Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.01.2018

The Weinstein Company gaat voor complete make-over

door Vertigo

Nu The Weinstein Company op het punt staat verkocht te worden, doet bij de studio er alles aan om zijn imago op te poetsen. Zo worden er inspanningen geleverd om de werkomgeving vrouwvriendelijker te maken en zal binnenkort ook de naam veranderd worden.

Volgens geruchten zou de studio verhuizen naar een nieuwe locatie en wordt er bij de bouw daarvan expliciet met vrouwen rekening gehouden. Zo zouden er kamers komen waar nieuwe moeders in privacy borstvoeding kunnen geven. Daarnaast zou het nieuw kantoorgebouw ook een open ruimte moeten worden die meer sociale controle toelaat.

Ondertussen wordt er ook over een naamsverandering nagedacht. Namen als Wonder Hill, Assembly Hall of Creative Trade Studios doen de ronde. Al deze veranderingen zouden onder het toezien van Maria Contreras-Sweet worden uitgevoerd. De ex-bankier zou een groep investeerders rond zich hebben verzameld die de studio wilt overkopen. Bovendien zou zij een raad van bestuur willen aanstellen waarvan de meerderheid vrouwelijk is.

Bron: /Film

Lees meer over: