Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.06.2021

Taika Waititi grapt, Chris Hemsworth toont spieren op Thor: Love and Thunder-setfoto

door Vertigo

Regisseur Taika Waititi en hoofdrolspeler Chris Hemsworth hebben met een setfoto op Instagram aangekondigd dat de opnames van Thor: Love and Thunder erop zitten. Op de foto poseert Waititi als de alien Korg, die hij opnieuw via motioncapture vertolkt, en een extreem gespierde Hemsworth als Thor.

“Soms slaan twee mensen de handen in elkaar om de wereld te inspireren en het filmlandschap voorgoed te veranderen,” schrijft Waititi. “Anderzijds heb je mij en Chris Hemsworth, die te cool zijn en om niets geven behalve films maken waar mensen plezier aan beleven. En ja, ik weet dat ik er niet cool uitzie.

“Deze film is het gekste ding dat ik ooit gedaan heb,” voegt hij eraan toe. “Het was een eer om me uit te sloven en een zenuwinzinking te krijgen zodat jullie hem allemaal kunnen zien in mei 2022.”

Thor: Love and Thunder wordt een knettergekke en hilarische film die misschien ook af en toe en gevoelige snaar zal raken,” schrijft Hemsworth. “Veel love en veel thunder! Bedankt aan de cast en crew om er weer een onvergetelijk Marvel-avontuur van te maken.”

Hemsworth krijgt in de Thor-fourquel het gezelschap van onder meer Natalie Portman als Jane Foster, Tessa Thompson als Valkyrie, Chris Pratt als Star-Lord, Christian Bale als de slechterik Gorr the God Butcher en Russell Crowe als Zeus.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Taika Waititi (@taikawaititi)

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Chris Hemsworth (@chrishemsworth)


Bron: EW