Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.01.2022

SPOILERALARM: Spider-Man: No Way Home-ster openhartig over zijn leugens voor de bioscooprelease

door Vertigo

SPOILERALARM

Andrew Garfield maakte net als Tobey Maguire een comeback als Peter Parker in Spider-Man: No Way Home, maar ontkende in de aanloop naar de bioscooprelease herhaaldelijk dat hij in de film zou opduiken.

“Op sommige momenten vond ik het verschrikkelijk om te liegen,” zegt Garfield. “Ik doe het niet graag en ik ben er niet goed in, maar ik zag het als een spelletje en beeldde me in dat ik enkel een Spider-Man-fan was. Dat was gemakkelijk.”

Fans hadden een sterk vermoeden dat Garfield en Maguire zouden terugkeren in Spider-Man: No Way Home, maar Garfield zegt dat hij als fan zou willen verrast worden in de bioscoop.

“Ik zou willen dat de acteurs in kwestie me deden geloven dat ze niet in de film zaten en dan in de bioscoop door het lint gaan wanneer bleek dat ik het toch bij het rechte eind had,” zegt hij.

Garfield voegt eraan toe dat hij het heel spannend vond om te liegen. “Ik deed het met plezier, maar er kwam veel werk bij kijken,” zegt hij. “De mensen vonden het duidelijk geweldig en wat wil je nog meer van een bioscoopervaring?”

Bron: IndieWire

Lees meer over: