Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

21.12.2020

SPOILERALARM: Disney kondigt nog een Star Wars-reeks aan

door Vertigo

SPOILERALARM

Het tweede seizoen van The Mandalorian eindigde met de onthulling dat er naast Rangers of the New Republic en Ahsoka een derde spin-off in de steigers staat, namelijk The Book of Boba Fett. Die komt in december volgend jaar op Disney+.

Aanvankelijk was het echter niet duidelijk welke vorm de spin-off zou aannemen en sommigen vermoedden zelfs dat The Book of Boba Fett de ondertitel was van het derde The Mandalorian-seizoen.

Nu heeft The Mandalorian-bedenker Jon Favreau verduidelijkt dat The Book of Boba Fett een aparte reeks wordt en dat de opnames al bezig zijn. Daarna wordt het derde seizoen van The Mandalorian ingeblikt.

The Book of Boba Fett draait rond de premiejager Boba Fett (Temuera Morrison) en de huurmoordenaar Fennec Shand (Ming-Na Wen). Zij namen in de seizoensfinale van The Mandalorian hun intrek in het paleis van wijlen Jabba the Hutt op Tatooine.

Naast Favreau en The Mandalorian-regisseur Dave Filoni treedt ook Robert Rodriguez op als executive producer. Hij blikte aflevering veertien van The Mandalorian in, waarin Boba Fett zijn comeback maakte.

Bron: The Playlist