Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.03.2021

SPOILERALARM: Bouwt The Falcon and the Winter Soldier op naar Avengers-project?

door Vertigo

SPOILERALARM

Marvel-baas Kevin Feige zei onlangs dat een project rond het superheldenteam Young Avengers tot de mogelijkheden behoort en daar wordt onder meer in The Falcon and the Winter Soldier naar gehint.

In de tweede aflevering van de reeks wordt Isaiah Bradley (Carl Lumbly) geïntroduceerd, een zwarte man op wie het serum dat Captain America zijn superkrachten gaf werd uitgetest.

Isaiah woont samen met zijn kleinzoon (Elijah Richardson), die in de aftiteling als Eli Bradley wordt geïdentificeerd. Eli is in de Marvel-comics de superheld Patriot, een lid van de Young Avengers.

Eli’s verschijning is een van de tekenen dat Marvel aan een Young Avengers-project werkt. Ook Billy en Tommy, de kinderen van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) uit WandaVision, maken namelijk deel uit van het team als de superhelden Wiccan en Speed.

Verder behoort ook Cassandra Lang, de dochter van Ant-Man (Paul Rudd), in de comics tot de Young Avengers. Zij zal in de threequel Ant-Man and the Wasp: Quantumania door Kathryn Newton (Detective Pikachu) vertolkt worden.

Ook in de reeks Hawkeye en de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness zullen Young Avengers-leden hun opwachting maken, respectievelijk Kate Bishop aka Hawkeye (Hailee Steinfeld) en America Chavez aka Miss America (Xochitl Gomez).

Bron: The Playlist