Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.05.2019

Spoiler alert: Wat gaat er met Loki gebeuren na Avengers: Endgame?

door Vertigo

SPOILER ALERT

Nadat Thanos in Avengers: Endgame verslagen is, brengt Captain America (Chris Evans) de Infinity Stones terug naar het tijdperk waaruit de superhelden ze gestolen hebben. Op die manier probeert hij te voorkomen dat er alternatieve tijdlijnen ontstaan.

Hij is echter één detail vergeten. Tijdens hun reis in de tijd naar de gebeurtenissen van The Avengers steelt Loki (Tom Hiddleston) op een gegeven moment de Space Stone en teleporteert naar een onbekende plek.

“Cap kan onmogelijk de tijdlijn hebben hersteld,” zei Avengers: Endgame-regisseur Joe Russo, “tenzij hij Loki heeft gevonden. Zodra Loki iets dramatisch doet, zoals het stelen van de Space Stone, creëert hij een alternatieve tijdlijn.”

Mogelijk worden de avonturen van Loki vervolgd in zijn eigen tv-serie op Disneys streamingdienst. De alternatieve versie van de slechterik zou echter verschillen van de originele versie die we niet alleen in Thor en The Avengers te zien kregen, maar ook in Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War, waarin hij stierf.

Bron: /Film