Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

02.05.2018

SPOILER ALERT: Hoe liep Avengers: Infinity War af voor de afwezige Thor: Ragnarok-personages?

door Vertigo

SPOILER ALERT

Het schokkende einde van Avengers: Infinity War zal bij menig Marvel-fan nog lang nazinderen. Maar de lawine aan sterfgevallen begon al onmiddellijk toen Thanos (Josh Brolin) het ruimteschip met Thor (Chris Hemsworth) en de vluchtelingen uit Asgard aanviel.

Thors vriend Heimdall (Idris Elba) en broer Loki (Tom Hiddleston) lieten daarbij het leven, maar in de heisa zou je bijna vergeten dat het ruimteschip nog een aantal andere notoire passagiers had. Op het einde van Thor: Ragnarok bevonden Tessa Thompsons Valkyrie en Taika Waititi’s Korg zich namelijk ook aan boord.

Avengers: Infinity War toonde niet hoe het voor hen afliep, maar gelukkig deed coregisseur Joe Russo dat onlangs wel. Hij bevestigde dat Valkyrie samen met enkele andere vluchtelingen ontsnapte aan het bloedbad. Of Korg en zijn vriend Miek daar ook bijwaren liet Russo in het ongewisse.

Marvel Studios-hoofd Kevin Feige zei na de release van Thor: Ragnarok vorig jaar dat Marvel toekomstplannen had voor Korg en Miek, dus hopelijk houdt hij zich aan zijn woord.

Bron: The Playlist