Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.06.2018

SPOILER ALERT: Hoe kreeg de Avengers: Infinity War-cast het einde te horen?

door Vertigo

SPOILER ALERT

Over de geheimdoenerij van Marvel Studios doen al jaren de wildste verhalen de ronde en dat is niet anders voor hun grootste film tot nu toe, Avengers: Infinity War.

Elizabeth Olsen, die Scarlet Witch speelt in de film, vertelde recent hoe regisseurs Joe en Anthony Russo de cast op de hoogte stelden van het shockerende einde. In het geval van Olsen en een groot aantal anderen betekende dat namelijk de dood van hun personage.

“Pas op de dag van de opnames vertelden de Russos ons wat er precies ging gebeuren,” zei Olsen. “We moesten allen in een bestelwagen plaatsnemen en toen onthulden ze hoe de film zou eindigen. Er was nog niemand op de hoogte. ‘En nu gaan we draaien, go!’ zeiden ze daarna en geen van ons wist wat we ervan moesten maken.”

In tegenstelling tot zijn collega’s wist Tom Hiddleston al veel langer dat zijn personage Loki in Avengers: Infinity War zou sterven. “Ik wist het al twee jaar,” zei de acteur. “In 2016 vertelde Marvel mij het hele verhaal van Thor: Ragnarok en toen kwamen de Russos binnen. Ik stelde mijzelf voor en toen vertelden ze mij hoe Infinity War begon.”

Bron: /Film