Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

09.03.2018

Split- en The Witich -revelatie Anya Taylor-Joy niet blij met uitstel The New Mutants

door Vertigo

Fox werkt naarstig verder aan de uitbreiding van hun X-Men-universum. Een van de aankomende films waar het meest naar uitgekeken wordt is The New Mutants. De release van die horror-superheldenfilm werd echter van april 2018 naar februari 2019 verplaatst. Fox zou immers reshoots hebben ingepland om de film enger te maken.

Fans waren  teleurgesteld door het uitstel en ook hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy is er niet blij mee: “Het enige wat ik er over kan zeggen zonder in problemen te komen, is dat het uitstel teleurstellend en frustrerend is. Ik keek erg uit naar de release in april en de fans ook, denk ik.”

Toch verdedigt ze reshoots: “Ik denk dat de filmmakers een grote verantwoordelijkheid hebben en ervoor moeten zorgen dat de fans iets te zien krijgen waar ze enthousiast over kunnen zijn. Daarom denk ik dat het uitstel geen slechte zaak is. In plaats van ons te haasten om een datum te halen, kunnen we zorgen dat alles juist zit. Hopelijk zorgen die reshoots en het toevoegen van een nieuw personage ervoor dat de fans tevreden zullen zijn over het eindresultaat.”

Bron: The Playlist