Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

15.07.2020

Soundtrack geplande The Lost Boys-prequelmusical online

door Vertigo

Nadat hij het nummer Cry Little Sister verzorgde voor de soundtrack van Joel Schumachers The Lost Boys, werkt Gerard McMahon aan een musical die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de film.

De plot draait rond David, het personage van Kiefer Sutherland in het origineel. Hij reist als weeskind van Litouwen naar de VS en belandt in een weeshuis geleid door de vampier Max, gespeeld door Edward Hermann in de film, waar hij zelf een vampier wordt.

“Het verhaal gaat over onsterfelijkheid, maar ook over hoe twintigers sowieso denken dat ze onsterfelijk zijn,” zegt McMahon. Hij voegt eraan toe dat de musical bijna af is en de zegen kreeg van Joel Schumacher voor zijn dood.

Malcolm McDowell zou aan het onderhandelen zijn om de rol van Max op zich te nemen en JD McCrary, die zijn stem leende aan de jonge Simba in The Lion King, zou de jonge vampier Laddie spelen. Hij werd vertolkt door Chance Michael Corbitt in het origineel.

Oorspronkelijk mikte McMahon op een première eind volgend jaar, maar door de coronacrisis wordt de musical wellicht uitgesteld naar 2022. Ondertussen heeft McMahon alvast alle liedjes en een paar promotiefilmpjes online gezet.

Bron: /Film

Lees meer over: