Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.05.2021

Sony-bons teaset crossover tussen MCU en Spider-Man-filmuniversum

door Vertigo

Volgens Sony Pictures-hoofd Sanford Panitch zullen het MCU en Sony’s Spider-Man-filmuniversum, waar Venom en Morbius deel van uitmaken, binnenkort aan elkaar gelinkt worden.

“We hebben een plan,” zegt Panitch. “Ik denk dat de mensen stilaan beginnen te begrijpen welke richting we uitgaan en in Spider-Man: No Way Home zal er meer onthuld worden.”

In Spider-Man: No Way Home maken schurken uit andere versies van de Spider-Man-franchise zoals Jamie Foxx’ Electro en Alfred Molina’s Doctor Octopus een comeback en dus lijkt de film rond alternatieve dimensies te draaien.

De kans bestaat dat Sony’s films zich in een tijdlijn zullen afspelen die parallel loopt met het MCU en dat Tom Hollands Spider-Man in beide universa zal opduiken.

Panitch voegt eraan toe dat ook de geplande film rond Spider-Man-slechterik Kraven the Hunter, vertolkt door Aaron Taylor-Johnson, een belangrijke rol zal spelen in het samenbrengen van de twee werelden.

Volgens scenarist Richard Wenk is Kraven the Hunter mogelijk gebaseerd op Kraven’s Last Hunt, een verhaallijn uit de Marvel-comics waarin Kraven en Spider-Man het tegen elkaar opnemen. Misschien zal naast Taylor-Johnson ook Holland meespelen in de film.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: