Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.02.2021

Shia LaBeouf ontkent beschuldigingen misbruik ondanks eerdere bekentenis

door Vertigo

Nadat Shia LaBeouf door zijn ex-vriendin en Honey Boy-collega FKA Twigs werd aangeklaagd voor misbruik, zei de acteur dat hij door zijn drank- en agressieprobleem zowel zichzelf als zijn omgeving schade heeft toegebracht.

Nu heeft LaBeoufs advocaat Shawn Holley echter laten weten dat zijn cliënt alle beschuldigingen ontkent. De acteur is momenteel al vijf weken in therapie en verblijft in een medische instelling.

“Toen hij geconfronteerd werd met de rechtszaak, gaf meneer LaBeouf zijn verwerpelijke gedrag toe en liet hij zich in een soort medische instelling opnemen,” reageert Twigs’ advocaat Bryan Freedman.

“Aangezien zijn vijf weken lange behandeling blijkbaar op ontkenning en emotionele manipulatie is gericht, moet hij ze misschien eens herbekijken,” vervolgt hij.

Daarop reageert Holley dat het standaardprocedure is om alle beschuldigingen in een rechtszaak te ontkennen. “Dat verandert niets aan Shia’s uitspraken in het verleden en het feit dat hij de verantwoordelijkheid voor zijn fouten heeft aanvaard,” zegt de advocaat.

Bron: Variety

Lees meer over: