Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.12.2017

Selena Gomez weet niet wat zeggen over Woody Allen

door Vertigo

Selena Gomez zal binnenkort naast Elle Fanning en Call Me By Your Name-ster Timothée Chalamet te zien zijn in de volgende film van Woody Allen. Het nog ongetitelde project betekent na Spring Breakers opnieuw een grote stap in de acteercarrière van de zangeres.

Nochtans kwam Gomez niet meteen in aanmerking voor de rol: “Ik heb vijf keer auditie moeten doen en had in begin niet genoeg zelfvertrouwen, daarom kozen ze ervoor om mij niet te nemen. Toen ze niemand anders vonden, mocht ik nog één keer auditie doen. Ik ging er volledig voor en uiteindelijk kozen ze mij toch.”

“Het is een geweldige ervaring voor mij”, ging Gomez verder, “Als je acteert in een film, kom je terecht in een stabiele werkomgeving. Dat zeg ik met enige voorzichtigheid, want natuurlijk is er veel aan het gebeuren op dit moment, maar ik kreeg in ieder geval veel steun.”

De actrice/zangeres hintte er zelf al naar, tijdens de productie barstte het Weinstein-schandaal helemaal los. “Dat gebeurde vlak nadat ik begonnen was, dus dat was zeker iets waar over gepraat werd en waar ik niet naast kon kijken.”

Gomez werd ook gevraagd naar de beschuldigingen tegenover regisseur Woody Allen, die zou zijn geadopteerde dochter Dylan Farrow hebben misbruikt. “Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik daar op moet zeggen, niet omdat ik het probeer te negeren, ik weet gewoon niet wat ik ervan moet denken.”

De film heeft nog geen releasedatum, maar de première wordt in 2019 op een filmfestival verwacht.

Bron: IndieWire