Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

01.10.2021

Scarlett Johansson en Disney treffen schikking in rechtszaak

door Vertigo

Scarlett Johansson heeft een schikking getroffen in haar rechtszaak tegen Disney rond de simultane bioscoop- en streamingrelease van Black Widow. Die zou de actrice tientallen miljoenen dollars aan box-officebonussen gekost hebben.

Het is onduidelijk welke deal er precies werd gesloten, maar beide partijen reageren tevreden. “Ik ben blij dat het geschil met Disney is bijgelegd,” zegt Johansson. “Ik ben heel trots op het werk dat we door de jaren heen samen hebben verricht en heb enorm genoten van onze creatieve relatie.”

De actrice voegt eraan toe dat ze ernaar uitkijkt om haar samenwerking met Disney de komende jaren verder te zetten. Eerder werd bericht dat ze als hoofdrolspeler en producent zal optreden van een film gebaseerd op de Disney-attractie Tower of Terror.

“Ik ben heel bij dat we tot een overeenkomst konden komen met Scarlett Johansson wat Black Widow betreft,” reageert Disney-bons Alan Bergman. “We stellen haar bijdragen aan het Marvel Cinematic Universe op prijs en kijken ernaar uit om samen te werken aan een aantal projecten, waaronder Tower of Terror.”

Bron: THR

Lees meer over: