Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.06.2018

Sandra Bullock nog steeds woedend over Ghostbusters-resultaten

door Vertigo

Anne Hathaway schatte onlangs de kansen van Ocean’s 8, een vrouwelijke versie van Ocean’s Eleven, hoger in dan die van de vrouwelijke Ghostbusters-reboot met Kristen Wigg, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon. Die film, naar een scenario van regisseur Paul Feig en Katie Dippold (schrijfster van The Heat met McCarthy en Sandra Bullock), kreeg namelijk heel wat kritiek van franchise-fans over zich heen. Bullock, Hathaways Ocean’s 8-tegenspeelster is daar niet over te spreken.

“Dat was zo oneerlijk,” zei ze. “Ik kan niet anders dan kwaad worden als ik erover praat. Die actrices kwamen terecht voor een vuurpeloton. Nochtans zijn het vijf van de beste comédiennes op de planeet.”

“Er zijn echter niet vijf, maar ongeveer 300 mensen nodig om een film te maken,” zei ze nog. “Laten we dus niet meer gemeen doen en er een liefdevol jaar van maken. Vrouwen zijn hier en gaan nergens naartoe. Het gaat trouwens niet alleen over ons. We zitten graag rond de tafel met mannen, maar dan moeten we eerst uitgenodigd worden.”

Bron: The Playlist