Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

22.07.2015

Safety First-team maakt Tomorrowland onveilig

door Jimmy Van der Velde

De opnames van Safety First – The Movie zijn volop aan de gang. Momenteel vertoeven de cast en crew op de Tomorrowland-site in Boom, waar enkele scènes worden gedraaid.

“Het vormt dezer dagen het perfecte decor voor onze film. De omgeving is wondermooi en de samenwerking loopt fantastisch. Dit is heerlijk werken”, aldus regisseur Tim Van Aelst.

Het wereldberoemde dancefeest begint vrijdag. Ook dan zullen veiligheidsagenten Dirk, Smos, Luc en Ingrid er rondhangen. “Zeer benieuwd hoe dit verder zal evolueren eens het grote publiek hier toekomt. Dat worden nog spannende tijden, want wie zich op het juiste moment op de juiste plaats begeeft, zal het team dit weekend ongetwijfeld zien passeren”, vertelt van Aelst.

Behalve de filmopnames op Tomorrowland, zijn de overige draaidagen gepland in Berchem, Deurne, Rumst en Westerlo.

Voor de regisseur is Safety First – the Movie zijn debuut op het witte doek en de voltallige cast – Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni, Ben Segers en Ruth Beeckmans – zijn uiteraard ook van de partij.

Op 14 augustus zit de draaiperiode erop en dan start de postproductie om de film vanaf 16 december in de Belgische bioscoopzalen te lanceren.

Bron: KFD

@TheJimeister