Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

23.10.2020

Sacha Baron Cohen reageert op gênante Rudy Giuliani-scène uit Borat 2

door Vertigo

Sacha Baron Cohen heeft gereageerd op de uitspraken van Donald Trumps advocaat Rudy Giuliani over een scène uit de Borat-sequel. Daarin lijkt Giulani zichzelf te betasten tijdens een interview met Borats dochter die zich voordoet als een journaliste.

Giuliani beweert dat hij zich niet ongepast heeft gedragen en dat het om een afrekening gaat. Hij beschuldigde namelijk onlangs Joe Biden en zijn zoon Hunter van corruptie.

“Als hij vindt dat hij zich gepast heeft gedragen, is het nog maar de vraag wat hij met andere journalistes in hotelkamers heeft gedaan,” zegt Cohen in de talkshow Good Morning America.

“Ik raad iedereen gewoon aan om de film te bekijken,” vervolgt hij. “Het is wat het is en hij heeft gedaan wat hij heeft gedaan. Vorm er je eigen mening over. Voor ons was het vrij duidelijk.”

Borats dochter wordt vertolkt door Maria Bakalova en Cohen was zo bezorgd om haar veiligheid tijdens de scène met Giuliani dat hij een geheime schuilplaats liet bouwen waar hij in verstopt zat.

“Ik hield contact met haar via sms,” zegt Cohen. “Het is namelijk mijn verantwoordelijkheid als producent om ervoor te zorgen dat de hoofdrolspeelster niets overkomt.”

Bron: IndieWire

Lees meer over: