Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

13.02.2021

Ryan Reynolds viert vijfde verjaardag eerste Deadpool-film met hilarische brief

door Vertigo

Deadpool blaast in 2021 vijf kaarsjes uit en dat heeft hoofdrolspeler Ryan Reynolds gevierd. Hij deelt op Twitter een brief die een fan genaamd Hunter hem na de bioscooprelease in 2016 heeft geschreven en een zogezegd antwoord dat hij nooit heeft verstuurd.

In zijn brief schrijft Hunter dat Deadpool een fantastische en hilarische film is en dat de producenten hem gelukkig niet kindvriendelijker probeerden te maken.

Daarop zou Reynolds geantwoord hebben dat Deadpool gelukkig geen deel uitmaakt van Disneys Marvel Cinematic Universe en dat hij uitkeek naar de release van Deadpool 3 in 2020 zodat hij zijn fans de hand kon schudden en knuffelen.

Door de overname van 20th Century Fox door Disney liet een Deadpool-threequel echter op zich wachten en staat er pas sinds kort één in de steigers die tot het MCU zal behoren. Fysiek contact met fans zou dan weer door de coronacrisis onmogelijk zijn geweest.

Verder zou Reynolds aangekondigd hebben dat zijn vrouw Blake Lively zwanger was van hun tweede en laatste kind en dat hij in het Fyre Festival investeerde. Reynolds en Lively hebben ondertussen drie dochters en het Fyre Festival draaide uit om een ramp.

Bron: THR

Lees meer over: