Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

14.03.2021

Ryan Reynolds-partner Blake Lively blikt (niet) terug op Brad Pitts Deadpool 2-cameo

door Vertigo

Actrice Blake Lively, de vrouw van Ryan Reynolds, heeft teruggeblikt op Brad Pitts cameo in Deadpool 2. De ster is in de sequel enkele seconden te zien is als de onzichtbare superheld de Vanisher voordat die aan zijn einde komt.

Lively reageert op een Instagram1bericht over Pitts cameo en schrijft: “Vreemd genoeg heeft mijn man me die dag niet uitgenodigd om de set te komen bezoeken.”

Marvel werkt momenteel aan een Deadpool-threequel, maar voorlopig is het onduidelijk waarover de film zal gaan. Actrice Zazie Beetz (Joker) werd nog niet gevraagd om een comeback te maken als de superheldin Domino, haar personage uit Deadpool 2.

Beetz hint dat Domino’s terugkeer tot de mogelijkheden behoorde voordat de Deadpool-franchise door Disneys overname van 20th Century Fox in de handen van Marvel belandde.

“Ik zou de rol niet alleen graag hernemen, maar ik zou ook graag een manier vinden om een Domino-solofilm te maken,” zegt Beetz. “We zullen wel zien. Ik heb in elk geval nog niet met Marvel samengezeten.”

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par CINEPHILE CLUB ™ (@cinephile.club)

Bron: EW, The Playlist

Lees meer over: