Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.10.2021

Ryan Reynolds last acteerpauze in na kerstfilm met Will Ferrell

door Vertigo

Ryan Reynolds heeft op Instagram aangekondigd dat hij een korte acteerpauze inlast nu de opnames van de kerstfilm Spirited met Will Ferrell voor Apple TV+ erop zitten.

“Ik ben niet zeker of ik drie jaar geleden zou getekend hebben voor een film die zo uitdagend was als deze,” schrijft Reynolds. “Zingen, dansen en spelen met Will Ferrell heeft veel dromen doen uitkomen en na The Nines was dit mijn tweede samenwerking met de geweldige Octavia Spencer.”

“Het is dus de perfecte tijd voor een korte pauze,” vervolgt hij. “Ik ga elke seconde missen die ik met deze belachelijk getalenteerde groep artiesten heb samengewerkt. Tegenwoordig is vriendelijkheid even belangrijk als talent. Ik heb het geluk gehad om samen te werken met mensen die heel vriendelijk én getalenteerd zijn.”

De drukbezette acteur was onlangs te zien in The Hitman’s Wife’s Bodyguard en Free Guy en duikt binnenkort op in de actiefilm Red Notice en de komedie The Adam Project.

Reynolds’ vrouw Blake Lively grapt op Instagram dat Michael Caine hem voor was. Daarmee verwijst ze naar de recente berichten dat Caine met pensioen zou gaan, wat later niet het geval bleek te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Bron: THR

Lees meer over: