Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.05.2018

Ryan Reynolds deelt foto van eerste keer in Deadpool-kostuum

door Vertigo

Deadpool 2-ster Ryan Reynolds heeft een foto gedeeld op Twitter van de eerste keer dat hij het Deadpool-pak aanhad. “Het was zo proper,” schreef hij erbij, “en onschuldig. Net zoals ik.”

Reynolds heeft het kostuum overigens gehouden. “Ik heb tien jaar moeten wachten om de film te kunnen maken,” zei hij in 2016, “dus hou ik het fucking pak.” Later trok hij het aan voor Halloween.

Simon Kinberg, producer van de X-Men– en Deadpool-films, postte onlangs ook een foto van het moment waarop Reynolds het onafgewerkte pak voor het eerste paste, waarna het op maat werd gemaakt. Voor de tweede film kreeg het overigens nog een kleine update, maar volgens Reynolds stelde die niet veel voor.

“Je kan het vergelijken met je telefoon die een update krijgt waarna er enkel een lettertype veranderd is,” zei hij. “Mijn scheenbeschermers blonken meer, maar wat maakt dat uit als ik er nog steeds meer dan twintig minuten over deed om mijn penis te vinden als ik moest plassen. Wat een idee om daar geen rits in te steken!”

The first fitting for the suit way back when. @vancityreynolds @spanx @deadpoolmovie

A post shared by Simon Kinberg (@simondavidkinberg) on

Bron: EW