Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.05.2018

Ryan Reynolds blijft Hugh Jackman pushen voor een Deadpool-Wolverine-crossoverfilm

door Vertigo

Na Logan hing Hugh Jackman het witte onderhemd van Wolverine aan de haak, maar Ryan Reynolds blijft hem pushen om het nog een keer aan te trekken.

De Deadpool 2-ster wil niks liever dan Deadpool en Wolverine in een film te herenigen. Het duo was al samen te zien in X-Men Origins: Wolverine, maar de manier waarop Reynolds’ personage in beeld werd gebracht liet te wensen over.

Logan speelde zich af in de toekomst, dus ziet Reynolds er geen graten in dat Wolverine stierf op het einde van die film. “In de tijd waarin de Deadpool-films zich afspelen is hij nog springlevend,” zei de acteur. “Er loopt hier ergens een Logan rond met zijn harig borstkastje en scherpe klauwtjes, klaar om er tegenaan te gaan. Dat zou geweldig zijn.”

Jackman vindt een film met Wolverine en Deadpool wel een goed idee, maar twijfelt of de tijd er wel rijp voor is. “Het is haast onmogelijk om hem te overtuigen,” zei Reynolds, maar hij geeft niet op.

“Hugh Jackman is mijn favoriete acteur in de X-Men-films en ik hou van hem als mens. Ik mis hem zodanig in de rol van Logan dat ik hem blijf vragen om terug te keren telkens als ik hem tegenkom. ‘Komaan, man,’ zeg ik dan. ‘Nog eentje. Jij en ik samen. Ik tel tot drie. Een, twee, drie, samen!’ Ik ben altijd de enige die ‘samen’ zegt.”

Bron: EW