Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.03.2021

Rudy Giuliani probeerde om Borat 2-crew te laten arresteren

door Vertigo

Borat Subsequent Moviefilm-producente Monica Levinson heeft onthuld dat Donald Trumps advocaat Rudy Giuliani na de opnames van zijn gênante scène in de film probeerde om de crew te laten arresteren.

“Hij belde naar alle politieagenten in New York City die hij kende en beschuldigde ons van afpersing,” zegt Levinson. “We hadden hem echter niets gevraagd.”

Op de koop toe had het hotel waar de Giuliani-scène werd opgenomen de crew de toegang tot hun kamer ontzegd. Gelukkig was de footage al doorgestuurd naar een andere locatie.

“Dat deden we altijd eerst,” zegt Levinson. “We hebben zelfs nog tapes in onze broeken verstopt. Er waren altijd manieren om er zeker van te zijn dat de footage veilig was.”

De crew kon echter hun materiaal niet recupereren en had de dag na de opnames van de Giulani-scène nog opnames gepland. “Bijgevolg hebben we nieuw materiaal moeten huren,” zegt Levinson. “Dat was een heel stresserende avond.”

Verder vertelt Levinson dat ze tijdens de opnames van de eerste Borat-film 19 uur in de cel zat en niet wilde dat de crew van de sequel hetzelfde overkwam. “We hebben overlegd met onze advocaten en het hele team dezelfde avond nog naar New Jersey overgebracht,” zegt ze.

Bron: Deadline