Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.02.2018

Rose McGowan reageert op overlijden voormalige manager

door Vertigo

Rose McGowan heeft op Instagram gereageerd op het overlijden van haar voormalige manager Jill Messick. Die stapte woensdag uit het leven. Volgens haar familie worstelde ze al een tijdje met een bipolaire stoornis en een depressie. Recent haalde Harvey Weinsteins advocaat nog een mail van haar aan om de onschuld van zijn cliënt te bewijzen. De controverse in navolging van het Weinstein-schandaal zou een grote tol van Messick hebben geëist.

“Jill, ik hoop dat jouw familie enige troost vindt tijdens deze pijnlijke periode,” schrijf McGowan. “Dat één man zoveel schade kan aanrichten is verbazingwekkend, maar tragisch genoeg waar. Die slechte man heeft ons dit allebei aangedaan. Ik hoop dat je rust en vrede vindt tussen de sterren.”

Eerder had McGowan aangegeven dat zich te weinig gesteund voelde door haar management nadat ze verteld had over het misbruik van Weinstein. Volgens Messicks familie had McGowan destijds echter nooit het woord misbruik in de mond genomen. Toch zou Messick het gedrag van Weinstein destijds hebben aangeklaagd bij haar oversten.

Bron: EW