Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

23.01.2021

Richard Kelly droomt van Southland Tales-vervolg met Dwayne Johnson

door Vertigo

Hoewel Richard Kelly’s Donnie Darko-opvolger Southland Tales flopte, droomt de regisseur nog steeds van een soort vervolg met de originele cast, waaronder Dwayne Johnson.

Kelly werkt momenteel aan een script voor een film die als prequel en uitbreiding op het origineel moet dienen. “Ik blijf vechten voor een nieuwe Southland Tales-film tot ik sterf of de cast te oud wordt,” zegt de regisseur in een interview met Entertainment Weekly.

“Ik geloof in het project en heb het gevoel dat we er iets veel opwindenders mee kunnen doen, nu er dankzij streamingplatformen meer mogelijkheden zijn voor lange verhalen,” vervolgt hij.

Entertainment Weekly merkt op dat Johnsons salaris tegenwoordig meer dan het Southland Tales-budget bedraagt. “Dat besef ik en dat is een volledig andere discussie waar ik me niet echt over kan uitspreken,” zegt Kelly.

“Ik zou echter dolgraag opnieuw met Dwayne en de rest van de originele cast samenwerken,” vervolgt hij. “De vraag is of we dat voor elkaar kunnen krijgen. Ik hoop het.”

Bron: EW