Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.11.2022

Rian Johnson zet deur op kier voor Star Wars-serie

door Vertigo

Regisseur Rian Johnson is momenteel druk bezig met de promotie van zijn nieuwste film Glass Onion: A Knives Out Mystery. Het is vijf jaar geleden dat zijn Star Wars-film The Last Jedi uitkwam en de meningen waren op z’n zachtst gezegd enorm verdeeld.

over de plannen voor een eigen trilogie is al een tijdje niets meer geen woord meer gerept en ondertussen is de franchise aanzienlijk veranderd, mede door verschillende series op Disney+.

Johnson werd onlangs gevraagd of hij ook zou overwegen om een Star Wars-reeks te maken. “Ik zou alles maken voor Star Wars“, antwoordde de regisseur. “Als ik een goed idee had dat beter zou werken voor een reeks dan voor een film, dan zou ik het zo doen.”

“Momenteel zijn we alweer bezig met de volgende Knives Out en denk ik ook aan de reeks Poker Face,“, zegt Johnson. “maar ik voer regelmatig gesprekken met Kathleen Kennedy.”

Ondanks zijn drukke agenda blijft de deur dus altijd op een kier staan voor Star Wars: “The Last Jedi was de beste ervaring van mijn leven, dus ik zou een gelukzak zijn.”

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: