Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

04.12.2021

Trailer-time: Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, Texas Chainsaw Massacre en Morbius

door Vertigo

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)

Sony heeft bekendgemaakt dat de sequel op de Oscarwinnende animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse het eerste deel van een tweeluik wordt en heeft een voorsmaakje gedeeld.

De film heet Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) en haalt op 26 oktober 2022 de Belgische zalen. Part Two wordt in 2023 verwacht.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) draait opnieuw rond een aantal verschillende versies van Spidey, waaronder Miles Morales (stem van Shameik Moore), Peter Parker (Jake Johnson), Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) en nieuwkomer Miguel O’Hara alias Spider-Man 2099 (Oscar Isaac).

Texas Chainsaw Massacre

Netflix heeft de releasedatum en de trailer van Texas Chainsaw Massacre onthuld. De rechtstreekse sequel op Tobe Hoopers The Texas Chainsaw Massacre is vanaf 18 februari 2022 te zien op de streamingdienst.

Het verhaal speelt zich jaren na het origineel af en gaat over een groep jongeren uit Austin die naar een klein dorpje in Texas trekken om er een trekpleister voor hipsters van te maken, maar Leatherface (Mark Burnham) tegen het lijf lopen.

Texas Chainsaw Massacre werd geproduceerd door Fede Álvarez (Don’t Breathe, Evil Dead). Hij beschrijft de film als ‘vrij hardcore’, maar ‘even eenvoudig als zijn voorganger’.

Morbius

De Marvel-film Morbius, die zich net als Venom in Sony’s Spider-Man-universum afspeelt, is vanaf 22 januari 2022 te zien in de Belgische bioscopen en nu staat er een fragment online.

Het verhaal gaat over een wetenschapper genaamd Michael Morbius (Jared Leto) die zichzelf probeert te genezen van een zeldzame bloedaandoening en per ongeluk in een vampier verandert.

Bron: /FilmEW, The Playlist, /Film