Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

16.01.2020

Regisseur vrouwelijke Ghostbusters-reboot hoopt op crossover met originele team

door Vertigo

Jason Reitmans Ghostbusters: Afterlife houdt geen rekening met de vrouwelijke Ghostbusters-film van Paul Feig, maar hij sluit een crossover tussen de twee andere ook niet uit.

“In de Ghostbusters-comics heeft mijn team dankzij een barst tussen twee dimsensies al vaak de handen in elkaar geslagen met de originele Ghostbusters,” zegt Feig. “Alles is mogelijk.”

“Ik zou mijn team graag een comeback zien maken,” vervolgt hij. “We hebben ons rot geamuseerd, hoe controversieel de film ook was. Dat veel kinderen ervan houden en we de Nickelodeon Best Movie of the Year Award hebben gewonnen, maakt mij heel gelukkig.”

Feig is momenteel bezig met Dark Army, een film waarin klassieke Universal-monsters zoals Dracula en het monster van Frankenstein het scherm met elkaar zullen delen.

“Ik heb een eerste versie van het script geschreven en ben het na feedback van de studio aan het herwerken,” zegt hij. “Enerzijds neem ik het ernstig en anderzijds wil ik er lol mee beleven. Ik hoop dat er iets van in huis komt. In deze stiel weet je nooit.”

Tot slot werkt Feig ook nog steeds aan de speelgoedverfilming Play-Doh, maar heeft hij moeite met een verhaal te bedenken. Volgens hem zijn er al een miljoen ideeën de revue gepasseerd.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: